Kesäleiri 2017

AVAA LEIRIVIESTI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

ILMOITTAUTUMISET

Leirille mahtuu vielä mukaan!
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse

Satu 046 - 959 5984
Katja 046 - 904 8192

Hinta 30€, perheen seuraavat lapset 25€.

Maksun voi suorittaa srk:n tilille FI9550940020166225 (kuitti mukaan!) tai voit maksaa leirin alussa.

Leiri maksusta voi myös keskustella puhelimitse.
Leiriläiset on vakuutettu leirin ajaksi.

Järj. Imatran helluntaiseurakunta

Ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi Imatran helluntaiseurakunnan järjestämälle MIX-kesäleirille. Leiri järjestetään 30.6 - 2.7.2017 Kauniskallion leirikeskuksessa Ruokolahdella.

Leiriläinen

Nimi
Syntymäaika
Allergiat/Ruokavalio
Lääkitys
Saako lääkitä
Lisäselvitys ( lääkityksen annokset, ottaako itse jne. )
Kaveritoive
Uimataito

Kuljetus

Ensisijaisesti toivomme että lapsi tuotaisiin leiripaikalle perheen omalla kyydillä. Jos lapsi tarvitsee srk:n tarjoaman kyydin leiripaikalle, laita rasti jälkimmäiseen kohtaan. Samalla annat suostumuksen lapsen kuljetukseen rukoushuoneelta leiripaikalle ja takaisin. Lisätiedot-kohdassa voit ilmoittaa, jos tarvitset lapsellesi kyydin vain yhteen suuntaan.

Lapseni saa näkyä valokuvissa joita toiminnan aikana on otettu (valokuvat srk:n omaan käyttöön)

Mahdolliset lisätiedot/kysymykset

Huoltaja(t)
Nimi/nimet
Puhelinnumero(t)
Sähköposti (ei pakollinen)
Osoite
Vapaamuotoinen
viesti ( ei pakollinen )

Perheestä osallistuu leirille:
 lasta.

Jos perheestänne osallistuu leirille useampi kuin yksi lapsi, niin ilmoitathan jokaisen lapsen tiedot omalla lomakkeella.

Leirimaksu on 30 euroa (seuraavilta saman perheen lapsilta 25 euroa.