KESÄLEIRIPÄIVÄ 2020

ILMOITTAUTUMISET

HUOM! Jos täytät lomaketta kännykällä, käännä puhelin vaaka-asentoon!

Leirille mahtuu vielä mukaan!

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse la 20.6.2020 mennessä.

Petri Melander p. 040-8410094

Leiripäivä on tänä vuonna osallistujalle maksuton. Imatran helluntaiseurakunta kustantaa leirin.
Leiriläiset on vakuutettu leirin ajaksi.

Järj. Imatran helluntaiseurakunta

Ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi Imatran helluntaiseurakunnan järjestämään kesäleiripäivään. Leiripäivä järjestetään ke 24.6.2020 klo 9.00 – 19.30 (lipunlaskun jälkeen). Kauniskallion leirikeskuksessa Ruokolahdella.

Leiriläinen

Nimi
Syntymäaika
Allergiat/Ruokavalio
Lääkitys
Saako lääkitä
Lisäselvitys ( lääkityksen annokset, ottaako itse jne. )
Uimataito

Kuljetus

Ensisijaisesti toivomme että lapsi tuotaisiin leiripaikalle perheen omalla kyydillä. Jos lapsi tarvitsee srk:n tarjoaman kyydin leiripaikalle, laita rasti jälkimmäiseen kohtaan. Samalla annat suostumuksen lapsen kuljetukseen rukoushuoneelta (Kallenkatu 8, Imatra) leiripaikalle ja takaisin. Lisätiedot-kohdassa voit ilmoittaa, jos tarvitset lapsellesi kyydin vain yhteen suuntaan.

Lapseni saa näkyä valokuvissa joita toiminnan aikana on otettu (valokuvat srk:n omaan käyttöön)

Mahdolliset lisätiedot/kysymykset

Huoltaja(t)
Nimi/nimet
Puhelinnumero(t)
Sähköposti (ei pakollinen)
Osoite
Vapaamuotoinen
viesti ( ei pakollinen )

Perheestä osallistuu leirille:
 lasta.

Jos perheestänne osallistuu leirille useampi kuin yksi lapsi, niin ilmoitathan jokaisen lapsen tiedot omalla lomakkeella.

Leiripäivä on tänä vuonna osallistujalle maksuton.
Imatran helluntaiseurakunta kustantaa leirin.