Menu

USKOONTULON AAKKOSET

 1. Tunnustat tarvitsevasi Jeesusta
  Kukaan ei tule Taivaallisen Isän luo muutoin kuin Jeesuksen kautta. Hän kuoli sovittaakseen syntimme. Hän nousi kuolleista ja elää aina ollakseen sinun Vapahtajasi.

 2. Tunnustat rikkomuksesi Jumalalle
  Jokainen ihminen on rikkonut Jumalaa vastaan. Voimme pelotta tunnustaa virheemme Herralle, sillä Jeesus on syntisten ystävä. Voit rukoilla vaikka seuraavin sanoin: ”Rakas Jeesus. Tiedän, että olen rikkonut Sinua vastaan ja poikennut Sinun tahdostasi. Uskon, että olet kuollut minun puolestani ja että olet sovittanut syntini. Tahdon antaa koko elämäni sinun hallintaasi ja pyydän syntejäni anteeksi niitä katuen. Olet Jeesus Herrani ja Vapahtajani.”

 3. Jokainen, joka uskoo Jeesukseen, saa synnit anteeksi
  Uskoontulo ei ole tunteen, vaan uskon asia. Sinulla on lupa ja etuoikeus tunnustaa uskosi. Raamattu sanoo: ”Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt Hänet kuolleista, olet pelastuva.” Room. 10:9

 4. Tutustu Raamattuun ja toisiin uskoviin
  Lue Raamattua ja opettele henkilökohtaisesti tuntemaan, millainen Jeesus todella on ja mitä Hän sanoo. Etsi ystäviä, joiden kanssa voit jakaa löytösi. Taivaallinen Isä tahtoo, että Hänen lapsensa löytävät itselleen hengellisen kodin, jossa he voivat kasvaa ja vahvistua. Etsi hengellistä kotiasi rukoillen mikä on sinun kohdallasi Taivaallisen Isän tahto. Saatat kuulla monia mielipiteitä ja eri näkemyksiä seurakunnasta, kasteesta ja muista kysymyksistä, mutta älä unohda, että sinulla on aina mahdollisuus tutkia asioita omasta Raamatustasi.